New York Times Cooking : No-Recipe Recipes

27,50

Disponível por encomenda

REF: 9781529109832 Categorias: , Etiquetas: ,

Descrição

You Don’t Need a Recipe. Really, You Don’t. Sam Sifton, founding editor of New York Times Cooking, makes cooking easy with this handy book of delicious dishes.

Find inspiration with more than one hundred ‘no-recipe recipes’ – each gloriously photographed – to make with the ingredients you have on hand or could pick up on a quick trip to the shops. Including Taleggio Grilled Cheese with Egg and Honey, Weeknight Fried Rice, Pasta with Chickpeas and a Negroni,Quick Roasted Chicken with Tarragon, Teriyaki Salmon with Mixed Greens, Smashed Potatoes with Bacon, Cheese and Greens, Chicken with Caramelized Onions and Croutons and gooey Oven S’Mores. Enjoy relaxed cooking every day.

Informação adicional

de

Sam Sifton

Editora

Ebury Press

Edição

Março de 2021

Encadernação

Capa Mole

Páginas

256

Avaliações

Ainda não existem avaliações.

Seja o primeiro a avaliar “New York Times Cooking : No-Recipe Recipes”

O seu endereço de email não será publicado.

Este site utiliza o Akismet para reduzir spam. Fica a saber como são processados os dados dos comentários.