Japan: The World Vegetarian

27,75

Disponível por encomenda a fornecedor

Descrição

Encomenda ao fornecedor. Disponível entre duas a três semana.

One of the first books in a brand-new series, Reiko Hashimoto introduces the incredibly varied world of vegetarian Japanese food.

Vegetarianism has long been a feature of the Japanese diet, and in this book Reiko walks us through the history of vegetarianism in the country, as well as providing tips on the key ingredients – such as miso, tofu and seaweed – that are most used in Japanese vegetarian cooking to help you create a mouth-watering Japanese vegetarian feast at home..

Alongside this, Reiko offers 70 delectable recipes including traditional sushi and noodle dishes, such as gyoza dumplings, fried tofu yakitori, nigiri zushi, tempura, tofu katsu curry and aubergine and padron pepper with somen noodles. All recipes are accompanied by stunning photography.

Also in the series: India, Mexico and Italy

Informação adicional

de

Reiko Hashimoto

Editora

Bloomsbury Absolute

Edição

Abril de 2020

Encadernação

Hardback

Páginas

176

Avaliações

Ainda não existem avaliações.

Seja o primeiro a avaliar “Japan: The World Vegetarian”

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Este site utiliza o Akismet para reduzir spam. Fica a saber como são processados os dados dos comentários.