Food Ethics: The Basics

21,50

Disponível por encomenda a fornecedor

REF: 9780415836449 Categorias: , , Etiquetas: , ,

Descrição

Encomenda ao fornecedor. Disponível entre duas a três semanas.

Food Ethics: The Basics is a concise yet comprehensive introduction to the ethical dimensions of the production and consumption of food. It offers an impartial exploration of the most prominent ethical questions relating to food and agriculture including:

Should we eat animals?
Are locally produced foods ethically superior to globally sourced foods?
Do people in affluent nations have a responsibility to help reduce global hunger?
Should we embrace bioengineered foods?
What should be the role of government in promoting food safety and public health?

Using extensive data and real world examples, as well as providing suggestions for further reading, Food Ethics: The Basics is an ideal introduction for anyone interested in the ethics of food.

Informação adicional

de

Ronald L. Sandler

Editora

ROUTLEDGE

Edição

Janeiro de 2015

Encadernação

Paperback

Páginas

205

Avaliações

Ainda não existem avaliações.

Seja o primeiro a avaliar “Food Ethics: The Basics”

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Este site utiliza o Akismet para reduzir spam. Fica a saber como são processados os dados dos comentários.