Coastline: The food of Mediterranean Italy, France and Spain

24,50

Disponível por encomenda a fornecedor

REF: 9781911632993 Categorias: , Etiquetas: , ,

Descrição

Lançamento a 1 de Abril de 2021.

Encomenda ao fornecedor. Disponível entre duas a três semanas.

The perfect pesto. The best bouillabaisse. The purest paella. A river of gold flows through western Italy, southern France and eastern Spain. It’s the olive oil that links three great cuisines, along with a love of garlic, anchovies, peppers, fresh herbs and seasonal vegetables. In stories and recipes, and beautiful location photography, Coastline explores the legacy of the ancient Greeks, the Romans, the Arabs and the Vikings, who left the gift of a ‘cuisine of the sun’, flavoured with generosity and conviviality.
 

Informação adicional

de

Lucio Galletto, David Dale

Editora

MURDOCH BOOKS

Edição

Abril de 2021

Encadernação

Hardback

Páginas

288

Avaliações

Ainda não existem avaliações.

Seja o primeiro a avaliar “Coastline: The food of Mediterranean Italy, France and Spain”

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Este site utiliza o Akismet para reduzir spam. Fica a saber como são processados os dados dos comentários.